1. Hvidløgs Paté

    Hvidløgs Paté

    Oprettet d.

    Opskriftnr.: 15-0011 Råvarer: Kg 2,500    Svinelever 5,000    Brystflæsk, afsværet 2,500    Fedtafpuds 3,800    Kogende suppe 0,120    ...
  2. Fransk Urtepaté

    Fransk Urtepaté

    Oprettet d.

    Opskriftnr.: 15-0005 Råvarer: Kg 2,000     Svinelever 4,000     Brystflæsk, afsværet 1,000     Fedtafpuds 3,000     Kogende suppe...
  3. Paté Cognac

    Paté Cognac

    Oprettet d.

    Opskrift nr.: 15-0003 Råvarer: Kg 2,000    Svinelever 2,000    Svinebov, afsværet 3,000    Snitter/Fedtafpuds, afsværet 3,000    Kogende suppe ...
  4. Peber paté

    Peber paté

    Oprettet d.

    Opskrift nr.: 15-0002 Råvarer: Kg 3,000    Svinelever 3,000    Svinebov, afsværet 2,000    Snitter/Fedtafpuds, afsværet 3,000    Kogende suppe ...
  5. Leverpostej - Lynggård

    Leverpostej - Lynggård

    Oprettet d.

    Receptnummer: 15-0002 Råvarer: Kg 7,000    Svinelever 7,000    Spæk 5,000    Kogende suppe 1,000    Hvedemel 0,200    Kogesalt...
  6. Krydderurte paté

    Krydderurte paté

    Oprettet d.

    Opskrift nr: 15-0001 Råvarer: Kg 3,000     Svinelever 3,000     Svinebov, afsværet 2,200     Snitter/Fedtafpuds, afsværet 2,000     Kogende...