Ingredienser til industrien

Som leverandør til industrien er leveringssikkerhed og en ensartet sensorisk kvalitet i højsædet.

Hos Kryta importerer vi fra hele verden, og har de nødvendige kontakter til at sikre de bedste råvarer til den bedste markedspris.

Vi ved, hvilke produkter der skal handles til dagspris og hvilke, der skal låses af en kontrakt. Vi følger dagligt de trends, der er på markedet.

Kryta er medlem af ESA (European Spice Association), en non-profit organisation, der bl.a. orienterer om markedstrends på internationalt plan. Vi deltager i årlige møder, hvor vi møder vores internationale partnere fra andre kontinenter, så vi altid er på forkant med markedet.

Krytas tyske krydderileverandør Hela Gewürze afholder også arrangementer, hvor indkøbere og produktudviklere mødes med ligesindede fra alle europæiske lande. Her gennemgås både markedstrends og fødevaretrends.

Danmark er verdensmester i økologi
Problemet med økologi er bare, at landene omkring os ikke har samme prioritet. De markedspriser, vi kan skaffe på økologiske varer, er mere fluktuerende end priserne for konventionelle krydderier.
Derfor valgte vi i 2017 selv at producere økologi i Roskilde, så vi kunne tage styringen. Leveringssikkerheden inden for økologi er også mere skrøbelig, da markedet er begrænset, og her er det at vi med vores brede netværk kan sikre, at vi kan skaffe råvarerne.

Holdningen hos Kryta er at vi skal yde vores til, at  Danmark forbliver verdensmester på økologi.

Vi handler kun med godkendte leverandører, som har styr på fødevaresikkerheden. Alt kontrolleres af den interne kontrol hos Kryta.

Organisatorisk har vi valgt at samle indkøb og salg i én funktion for at højne den faglige viden, men også for at sikre udnyttelse af eventuelle snitflader. Samtidig giver det mulighed for at udnytte de enkeltes kernekompetencer inden for alle former for industri og Foodservice.

Kontakt

Søger du yderligere information, er du velkommen til at kontakte os.

 

 

fabrik, industri