Økologiske krydderier i pose

Kryta har forhandlet økologiske produkter igennem flere år, og derfor har det været naturligt at udvide det nuværende bredde sortiment af konventionelle krydderibøtter med en økologilinje. Hos Kryta har vi oplevet en stigende efterspørgsel efter økologiske krydderier og sortimentet er derfor løbende blevet udvidet.

 

Økologiske krydderier af høj kvalitet

Danmark er verdensmester i økologi, samtidigt er vi et lille land sammenlignet med resten af verden og herudover andrager krydderier ofte en meget lille del af det færdige produkt. Derfor må vi i Danmark producere økologiske krydderiblandinger af høj kvalitet, så vi bidrager til den stigende fødevareinnovation der finder sted i disse år.

Derfor må vi i Danmark producere økologiske krydderiblandinger af høj kvalitet, så vi bidrager til den stigende fødevareinnovation der finder sted i disse år.

 

Vi smager os frem hos producenter af økologiske krydderier og krydderurter, så vi kan tilbyde netop den kvalitet der er behov for. Ellers vil varen ikke være i vores sortiment. Vores altid gældende målsætning er at udvikle vores sortiment indenfor økologi med endnu flere krydderiblandinger og varianter. Kryta har i dag et stort sortiment af økologi vare, men derfor mener vi ikke vi skal hvile på laurbærrene.