Økologiske krydderier i pose

Kryta har i mange år handlet med økologiske produkter. Derfor besluttede vi naturligt at udvide vores nuværende brede sortiment af konventionelle krydderibøtter med en økologisk linje. Vi har bemærket en stigende efterspørgsel efter økologiske krydderier, og som følge heraf har vi løbende udvidet vores udvalg.

Økologiske krydderier af høj kvalitet
Selvom Danmark er en verdensmester inden for økologi, er vi et relativt lille land sammenlignet med resten af verden. Derudover udgør krydderier ofte kun en lille del af det endelige produkt. Af denne grund er det nødvendigt, at vi i Danmark producerer økologiske krydderiblandinger af ekstraordinær kvalitet for at bidrage til den stigende fødevareinnovation, der finder sted i disse år.

Vi udfører smagstest hos producenter af økologiske krydderier og krydderurter for at sikre, at vi kan tilbyde den kvalitet der er behov for. 

Hvis et produkt ikke opfylder vores krav, bliver det ikke en del af vores sortiment. Vores vedvarende mål er at udvide vores økologiske sortiment med flere krydderiblandinger og varianter. 

Selvom Kryta i øjeblikket har et omfattende udvalg af økologiske varer, mener vi ikke, at vi skal hvile på laurbærrene. 

Vi er altid i gang med at undersøge og finde ud af nye spændende produkter.

 

preload spinner