Nye ansigter hos Kryta A/S

Oprettet d.

Nye ansigter hos Kryta A/S

Ny organisation hos Kryta A/S

Publiceret den: 01-11-2020

Der er travlt hos Kryta, og derfor styrker den danske producent og leverandør af krydderier og blandinger nu teamet med to dygtige og erfarne konsulenter og en produktudvikler, der skal betjene slagterbranchen og fødevareindustrien i Jylland.

Bethina A. Hansen er ansat som ny account manager og får slagterbranchen samt anden fødevareproduktion som ansvarsområde. Bethina er faguddannet og har været i krydderibranchen i adskillige år, hvor hun bl.a. har arbejdet som fagkonsulent og konceptudvikler hos krydderivirksomheden Moguntia. Hun er derfor et velkendt ansigt i branchen.

Anne-Mette Gøther Frost er ansat som ny account manager til Industrien. Anne-Mette kommer med en velfunderet faglig viden qua tidligere ansættelser i nogle af de største fødevarevirksomheder i verden. Hun har bl.a. arbejdet 19 år ved Dupont i Brabrand og herefter 3 år i Australien ved Georg Weston Foods & Camlin Fine Sciences. Senest har Anne-Mette varetaget salget af krydderier i Danmark for Alimenta A/S.

Jacob Metz Backe er ansat som produktudvikler, og skal være med til at udvikle fremtidens produkter for Kryta. Jacob er faguddannet kok, og har over 10 års erfaring fra den Københavnske madscene på hoteller og restauranter med højt gastronomisk niveau. Dette har sammen med længerevarende udlandsophold på restauranter i bl.a. Norge, Frankrig og Sydafrika, givet Jacob en global gastronomisk ekspertise, og et nytænkende mindset inden for fødevaretrends og udvikling. Jacob kommer til at have sin daglige gang i vores innovationscenter i Roskilde.

Hos Kryta glæder man sig over tilgangen af tre væsentlige kapaciteter og er overbevist om, at Bethina og Anne-Mette med deres store viden og faglige ballast inden for krydderier og fødevarer vil bidrage til at fortsætte Krytas positive udvikling understøttet af Jacobs gastronomiske kompetencer.

 

Kryta er grundlagt i 1955 og har domicil i Roskilde, der huser produktion til hele norden af både krydderier og bageriprodukter.

Det handler om den gode smag!  Krydderi er med smag og duft den perfekte ledsager til gode råvarer og er med til at fuldende madoplevelsen. Med mere end 65 års erfaring står Kryta for den gode kvalitet inden for krydderier med et sortiment, der omfatter alt fra rene krydderier, krydderiblandinger og skårne krydderurter til specielt udviklede funktionelle blandinger til f.eks. convenience produkter.

Med udgangspunkt i ca. 700 forskellige krydderier og ingredienser, udvikler Kryta kundespecifikke blandinger i tæt samarbejde med vores kunder. Foruden grossister leverer vi til producenter inden for kød, fjerkræ, mejeri, færdigretter, bageri, fisk og saucer/dressinger. Kryta er fast leverandør af krydderier og færdigblandinger til detailslagtere, food service og industri i Danmark, Sverige, Norge og Island.

For yderligere info kontakt Salgschef Brian Pedersen 40 15 71 01