Virksomhedssamarbejde med ungeguiden

Oprettet d.

Virksomhedssamarbejde med ungeguiden

Opslag fra Ungeguiden i Roskilde 11/2 2022

I 2022 fortsætter vi det gode virksomhedssamarbejde!

I UngeGuiden har vi, sammen med den virksomhedsrettede indsats og IPS, et særligt fokus på at understøtte virksomhedernes behov for arbejdskraft.

Hver måned ser vi at flere og flere unge påtager sig job på det ordinære arbejdsmarked, og at mange virksomheder i højere grad har blik for at ansætte på fleksible ordninger.

Det viser, at når vi sammen med de unge og virksomhederne finder de gode løsninger og imødekommer virksomhedernes behov for arbejdskraft, skaber vi flere muligheder for at de unge kan få erfaringer og derigennem tilknytning til arbejdsmarkedet.

Det er vores gode samarbejdspartner direktør Niels Christensen fra Kryta et godt eksempel på;

”Som produktionsvirksomhed har vi mange forskellige opgaver, der alle kalder på forskellige typer af mennesker. Vi har både de monotone, inspirerende, drivende og fysiske opgaver, så vi spiller bredt. Dertil kommer vores salgsvirksomhed og vores ønske om konstant udvikling. I samarbejde med Roskilde Jobcenter, har vi gentagende gange haft succes med at finde de rigtige medarbejdere til vores afdelinger. Lige nu har vi f.eks. fleksjobbere ansat i nøglepositioner. For os er social ansvarlighed mere end et mærkat på vores hjemmeside. Det er en strategi, der hjælper os til at finde de rette medarbejdere, med de rette intentioner, kompetencer og ressourcer. Vi ser frem til at samarbejde endnu mere med bl.a. UngeGuiden i fremtiden.”

Her er det vores IPS-konsulent, Jonas Micheelsen, der er på besøg hos Kryta for at tale om rekruttering.

#UngeGuiden #Alletidersroskilde #Kryta