Krytas salg og marketing flytter til nye lokaler

Oprettet d.

Krytas salg og marketing flytter til nye lokaler

Vi er glade for at kunne fortælle, at Kryta A/S flytter til nye lokaler for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter vores produkter og forbedre vores kundeoplevelse.

På grund af vores vedvarende vækst og engagement har vi besluttet at flytte salg og marketing til Langebjergvænget 18, Roskilde. Her har vi mulighed for at forbedre effektiviteten og fortsætte med at levere den høje standard, som vores kunder forventer.

På Langebjergvænget 18 ser vi frem til at byde vores kunder, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser velkommen til et mere moderne og funktionelt miljø. Her vil vi også fortsat fokusere på innovation, kvalitet og kundeservice som vores primære drivkræfter.

”Vi er glade for at tage det næste skridt i Kryta’s udvikling”, udtaler Brian Pedersen, som er business director i Kryta A/S. ”Den nye adresse på Langebjergvænget vil ikke kun give os mere plads til at vokse, den vil også give os mulighed for at skabe en mere inspirerende arbejdsplads for vores medarbejdere samt en mere indbydende oplevelse for vores kunder.”

Kom forbi og hils på. Vores team ser frem til at fortsætte vores samarbejde og fortsætte med at levere førsteklasses produkter til vores markeder. For yderligere oplysninger kontakt Business director Brian Pedersen på tlf. 40 15 71 01, bp@kryta.dk