Slagteri Pølser

Man skal altid kunne stole 100% på at en slagter til enhver tid leverer en høj kvalitet uanset om der bruges oksekød, lammekød eller svinekød. Dette er hvad forbrugerne forventer i dag. Udover kødets kvalitet, skal man samtidig sikre at ingredienserne også er af højeste kvalitet. Alt dette kombineret med den rette sammensætning fra Kryta giver det perfekte resultat. Man kan prøve den populære Lynggaard blanding eller den traditionelle Kryta blanding som har været lavet i mange år og er kendt hos mange slagtere i Danmark. 

 

Kryta har leveret kvalitet siden 1955

Som kunde hos Kryta kan man få lavet sin egen opskrift, så man kan få sin egen medister eller kogepølse. 

Hos Kryta vil din opskrift være sikret, og med kundeudvikleren hos Kryta vil blandingen blive lavet, så man oplever en høj kvalitet. Man oplever ofte et ensartet resultat, og ofte med produktionsbesparelser som en ekstra gevinst.

Kryta har leveret til de danske slagtere siden 1955. Vi tilbyder et stærkt sortiment af krydderiblandinger af højeste kvalitet til fremstilling af alverdens pølser fra wienerpølser til stege- og grillpølser i klassiske samt nye spændende udgaver.

 

Vi er stolte over vores brede udvalg af blandinger til alle typer spegepølser til frokosten, natmaden, tapas, eller hvis lækkersulten melder sig. Vi henter inspiration i hele Europa, så der er noget for enhver smag. Nogle foretrækker en stærk spegepølse, andre en mere mild type - vi kan begge.