Opskrift nr.:
04-0001
Råvarer:
Kg
5,000 Brystflæsk u/ben og svær
5,000 Svinekød 8-10 % fedt
0,100 Nitritsalt
0,100 Kogesalt
0,250 Helalac-pur surhedsreg. Middel
0,100 Løgpølse Fr. Zwiebelmettwurst
0,050 Druesukker dextrose
FR Løgpølse tarm kal. 54/25
10,600 Total
Arbejdsgang:
Kødet skæres i mindre stykker og blades godt med salt, løgpølse krydderi og dextrose.
Blandingen hakkes gennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med Helalac-pur til det er godt fordelt i farsen.
Stopning:
Farsen stoppes i Nalo krogtarme kal.43/30 eller Faser Spegepølset. Løgpølse 54/25
Røgning:
Pølserne modnes ved 20°C i 1 døgn, hvorefter de koldryges i 1-2 døgn ved ca. 18°C.