Løgpølse smørbar

Oprettet d.

Løgpølse smørbar

Opskrift nr.:
04-0001

Råvarer:
Kg
5,000      Brystflæsk u/ben og svær
5,000      Svinekød 8-10 % fedt
0,100      Nitritsalt
0,100      Kogesalt
0,250      Helalac-pur surhedsreg. Middel
0,100      Løgpølse Fr. Zwiebelmettwurst
0,050      Druesukker dextrose
FR Løgpølse tarm kal. 54/25

10,600    Total

Arbejdsgang:
Kødet skæres i mindre stykker og blades godt med salt, løgpølse krydderi og dextrose. 

Blandingen hakkes gennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med Helalac-pur til det er godt fordelt i farsen.

Stopning:
Farsen stoppes i Nalo krogtarme kal.43/30 eller Faser Spegepølset. Løgpølse 54/25

Røgning:
Pølserne modnes ved 20°C i 1 døgn, hvorefter de koldryges i 1-2 døgn ved ca. 18°C.
 

Print opskrift klik her