Butter chicken

Oprettet d.

Butter chicken

Butter chicken (m/garam masala)

Jacob Metz Backe Copyright

0,200 kg            Græsk youghurt 10%

0,080 kg            Butterchicken blanding

0,800                 kg hakkede tomater

1 kg                    Kyllingebryst i grove tern

0,250 kg            Løg i tern

1,5 dl                 Piskefløde

0,100 kg            Smør

Blend yoghurt, butter chicken blandingen og hakkede tomater sammen til en glat marinade.

Hæld den over kyllingestykkerne, dæk dem til og lad dem trække minimum 2 timer, men gerne natten over i køleskab.

Smelt smørret i en tykbundet gryde. Steg løgene ved medium varme, til de bliver gyldne og bløde.

Tilsæt den ternede kylling, butter chicken marinaden samt fløden.

Lad det simre ved lav varme i ca. 25 minutter, eller til kyllingen er mør. Server med friskkogte ris og friskhakket koriander på toppen.

Bon appetit😎