Opskrift nr.:
103-0002
Råvarer:
Kg.
2,200 Kalvetykkam i tern
3,000 Vand til kogning af kød
0,150 Margarine
0,200 Tomat puré koncentrat
1,500 Koldt vand
1,300 Fiskeboller
1,400 Kødboller
0,500 Sherry
0,600 Forloren skildpadde blanding
10,850 Total
Arbejdsgang:
Kalvetykkammen skæres i tern, hvorefter de brunes i margarine. Herefter tilsættes 3 l vand. Kødet koges mørt. Vandet skummes af løbende.
Når kødet er mørt, sigtes suppen fra kødet, og blandes med 1,5 l koldt vand og Forloren skildpadde blanding og tomat pure. Bringes i kog, hvorefter kødboller, det kogte kød, fiskeboller og sherry tilsættes.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Serveres med kogte æg og flutes.
Print opskrift - Kilk her