Forloren skildpadde

Oprettet d.

Forloren skildpadde

Opskrift nr.:
103-0002

Råvarer:
Kg.
2,200    Kalvetykkam  i tern 
3,000    Vand til kogning af kød
0,150    Margarine          
0,200    Tomat puré koncentrat
1,500    Koldt vand
1,300    Fiskeboller
1,400    Kødboller
0,500    Sherry
0,600    Forloren skildpadde blanding 
10,850  Total

Arbejdsgang:

Kalvetykkammen skæres i tern, hvorefter de brunes i margarine. Herefter tilsættes 3 l vand. Kødet koges mørt. Vandet skummes af løbende. 

Når kødet er mørt, sigtes suppen fra kødet, og blandes med 1,5 l koldt vand og Forloren skildpadde blanding og tomat pure. Bringes i kog, hvorefter kødboller, det kogte kød, fiskeboller og sherry tilsættes. 

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Serveres med kogte æg og flutes.
 

Print opskrift - Kilk her