Råvarer:
0,500 kg. Krabbekød
0,300 kg. Røget Laks
1,700 kg. Ris, kogte
0,500 kg. Ananas, tern
0,150 kg. Rød peberfrugt, tern
0,150 kg. Grøn peberfrugt, tern
0,160 kg. Porrer i ringe
0,040 kg. Karry Ostindisk 1kg. Pose
1,680 kg. Færdig Fløde- & Gratinsauce (se opskrift nedenfor)
5,180 kg. Total
Råvarer:
1,000 kg. Fløde
0,500 kg. Mælk
0,180 kg. Fløde & Gratinsauce 1kg. Pose
1,680 kg.
Arbejdsgang:
Opskriften svarer til 10 bakker á ca. 520 g.
De kogte ris blandes med små tern af peberfrugter, ananas, fine porrer i ringe og karry. Den røgede laks og krabbekødet plukkes eller skæres i mindre stykker og blandes forsigtigt i. Blandingen kommes i en ovnfast emballage med 350g i hver og derover hældes 160g fløde/gratin sauce.
Kan evt. pyntes af med 50g revet gouda ost og dild spidser
Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 140°C i ca. 25 min.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.