Fiskegratin - Atlantica

Oprettet d.

Fiskegratin - Atlantica

 

Råvarer: 

0,500 kg.       Krabbekød

0,300 kg.       Røget Laks

1,700 kg.       Ris, kogte

0,500 kg.       Ananas, tern

0,150 kg.       Rød peberfrugt, tern

0,150 kg.       Grøn peberfrugt, tern

0,160 kg.       Porrer i ringe

0,040 kg.       Karry Ostindisk 1kg. Pose

1,680 kg.      Færdig Fløde- & Gratinsauce (se opskrift nedenfor)

5,180 kg.       Total

 

Råvarer:

1,000 kg.       Fløde
0,500 kg.       Mælk

0,180 kg.       Fløde & Gratinsauce 1kg. Pose

1,680 kg.

 

Arbejdsgang:

Opskriften svarer til 10 bakker á ca. 520 g.

 

De kogte ris blandes med små tern af peberfrugter, ananas, fine porrer i ringe og karry. Den røgede laks og krabbekødet plukkes eller skæres i mindre stykker og blandes forsigtigt i. Blandingen kommes i en ovnfast emballage med 350g i hver og derover hældes 160g fløde/gratin sauce.

 

Kan evt. pyntes af med 50g revet gouda ost og dild spidser

Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 140°C i ca. 25 min.

 

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

 

Print opskrift klik her