Fiskefarsbrød med laks og spinat

Oprettet d.

Fiskefarsbrød med laks og spinat

 

Råvarer:

1,200 kg.       Fiskefars (se opskrift nedenfor)

2,400 kg.       Laks i tern

0,120 kg.       Spinatblade, frisk
0,200 kg.       Pankorasp

3,920 kg.       Total

 

Råvarer til fiskefars:

10,000 kg.     Fisk, hakket
  5,500 kg.     Isvand eller mælk

  1,250 kg.     Fiskefarsblanding 1520gr. pose

16,750 kg.     Total

 

Arbejdsgang:

Det hakket fisk, isvand/mælk og Fiskefarsblandingen blandes grundigt.

 

Fiskefarsen blandes med laks i tern.

 

Den ovnklare salgsemballage fyldes halvt med fiskefars, derefter lægges et lag frisk spinat og så yderligere et lag fiskefars.

 

Fiskefarsbrødene drysses til sidst med Pankorasp.  

 

Tilberedning:

Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca.30-40 min. Eller til en kernetemperatur på 75°C.

 

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

 

Print opskrift klik her