Råvarer:
1,200 kg. Fiskefars (se opskrift nedenfor)
2,400 kg. Laks i tern
0,120 kg. Spinatblade, frisk
0,200 kg. Pankorasp
3,920 kg. Total
Råvarer til fiskefars:
10,000 kg. Fisk, hakket
5,500 kg. Isvand eller mælk
1,250 kg. Fiskefarsblanding 1520gr. pose
16,750 kg. Total
Arbejdsgang:
Det hakket fisk, isvand/mælk og Fiskefarsblandingen blandes grundigt.
Fiskefarsen blandes med laks i tern.
Den ovnklare salgsemballage fyldes halvt med fiskefars, derefter lægges et lag frisk spinat og så yderligere et lag fiskefars.
Fiskefarsbrødene drysses til sidst med Pankorasp.
Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca.30-40 min. Eller til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.