Fiske lasagne

Oprettet d.

Fiske lasagne

Råvarer: 

2,000 kg.       Færdig sauce (se opskrift nederst)

4,000 kg.       Filet af fisk  

0,500 kg.       Lasagneplader
0,600 kg.       Mornay sauce
0,600 kg.       Revet ost  
7,700 kg.      

 

Opskrift sauce: 

7,000 kg.       Vand
0,100 kg.       Olie

1,150 kg.       Kødsauce Mix

8,250 kg.      

Arbejdsgang:

Dæk bunden i formen med lidt Mornay sauce, læg et lag lasagneplader og dernæst sauce blanding og så et lag fisk. Fortsæt med at lægge i lag og slut med Mornay saucen, drys overfladen med revet ost.

 

Tilberedning:

I en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 34-40 min eller til pastapladerne er møre og osten gylden.

Afkøles fra 65°C til under 65°C på max. 3 timer.

 

Print opskrift klik her