Krydderurte paté

Oprettet d.

Krydderurte paté

Opskrift nr:
15-0001

Råvarer:
Kg
3,000     Svinelever
3,000     Svinebov, afsværet
2,200     Snitter/Fedtafpuds, afsværet
2,000     Kogende suppe 
0,080     Nitritsalt
1,000     Paté Fransk urtepaté mix

11,280 kg    Total 

Arbejdsgang:

Snitter og kød koges mørt og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Leveren koges i ca. 10 min. og hakkes igennem 3 mm hulskiven. 

Det hakkede lever, kød, snitter, salt og den kogende suppe blandes grundigt med Paté Fransk krydderurtepaté til en homogen masse.

Bagning:
Patémassen fyldes i pateforme og bage i vandbad eller ved damp ved 100°C til en kernetemperatur på 75°C er opnået.

Afkøles fra 65°C til 10°C på max. 3 timer.

Print opskrift klik her