Peber paté

Oprettet d.

Peber paté

Opskrift nr.:
15-0002

Råvarer:
Kg
3,000    Svinelever
3,000    Svinebov, afsværet
2,000    Snitter/Fedtafpuds, afsværet
3,000    Kogende suppe 
0,100    Nitritsalt
0,100    Kogesalt
1,000    Paté Peber

12,200 kg    Total 


Arbejdsgang:

Snitter og kød koges mørt og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Leveren koges i ca. 10 min. og hakkes igennem 3 mm hulskiven. 

Det hakkede lever, kød, snitter, salt og den kogende suppe blandes grundigt med Paté Peber bl. til en homogen masse.

Bagning:
Patémassen fyldes i pateforme og bage i vandbad eller ved damp ved 100°C til en kernetemperatur på 75°C er opnået.

Afkøles fra 65°C til 10°C på max. 3 timer.

Print opskrift klik her