Økologisk leverpostej

Oprettet d.

Økologisk leverpostej

Råvarer:
7,000 kg.    Økologisk Svinelever, renskåret
6,000 kg.    Økologisk spæk
6,000 kg.    Suppe
2,100 kg.    Øko leverpostej krydderi 2,1kg. Pose
21,100 kg.  Total

Arbejdsgang:

Leveren udvandes i koldt vand, hvorefter det hakkes gennem 3 mm hulskiven.

Spækket koges mørt ca.30-45 min.

Der laves en opbagning af det kogte spæk, Leverpostejblanding mens suppen tilsættes gradvist. Opbagningen køres i lynhakkeren til der ikke længere udskilles fedt.

Den hakkede lever tilsættes og der køres til den ønskede grovhed er opnået.

Bagning:

Postejen bages i vandbad ved 180˚C i ca. 50 min. Eller til en kernetemperatur på 75°C er opnået.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

 

Print opskrift klik her