Grundpaté

Oprettet d.

Grundpaté

Råvarer:
2,000 kg.    Svinelever
4,000 kg.    Brystflæsk, afsværet
2,000 kg.    Snitter/Fedtafpuds, afsværet
3,000 kg.    Kogende suppe 
0,100 kg.    Nitritsalt
0,100 kg.    Kogesalt
0,800 kg.    Grundpaté
12,000 kg   Total

Arbejdsgang:
Snitter og kød koges mørt og hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Leveren koges i ca. 10 min. og hakkes igennem 3 mm hulskiven. 

Det hakkede lever, kød, snitter, salt og den kogende suppe blandes grundigt med Paté Grundpaté og evt. andre smagsingredienser til en homogen masse.

Bagning:
Patémassen fyldes i pateforme og bage i vandbad eller ved damp ved 100°C til en kernetemperatur på 75°C er opnået.

Afkøles fra 65°C til 10°C på max. 3 timer.

 

Print opskrift klik her