Leverpostej grov/fin

Oprettet d.

Leverpostej grov/fin

Råvarer:
5,000 kg.    Svinelever, renskåret
5,000 kg.    Spæk
6,000 kg.    Suppe
1,425 kg.    Leverpostej bl. grov/fin
17,425kg.  Total

Arbejdsgang:
Leveren udvandes i koldt vand, hvorefter det hakkes gennem 3 mm hulskiven.

Spækket koges mørt ca.30-45 min.

Der laves en opbagning af det kogte spæk, Leverpostejblanding grov/fin mens suppen tilsættes gradvist. Opbagningen kørers i lynhakkeren til der ikke længere udskilles fedt.

Den hakkede lever tilsættes og der køres til den ønskede grovhed er opnået.

Bagning:
Postejen bages i vandbad ved 180˚C i ca. 50 min. Eller til en kernetemperatur på 75°C er
opnået.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

 

Print opskrift klik her