Kalve leverpostej

Oprettet d.

Kalve leverpostej

Råvarer:
5,000 kg.    Kalvelever
5,000 kg.    Kalvekød min 30% fedt  
6,000 kg.    Varm suppe 
1,425 kg.    Leverpostej blanding grov/fin
17,425 kg    Total

Arbejdsgang:
Leveren udvandes i koldt vand, hvorefter det hakkes gennem 3 mm hulskiven.

Kalvekødet koges mørt, hvorefter det hakkes gennem 3 mm hulskiven.

I den forvarmede hurtighakker kommes det kogende kalvekød og Leverpostej blanding grov/fin. Den kogende suppe tilsættes gradvist. 

Opbagningen kører i hurtighakkeren, indtil der ikke mere udskilles fedt.

Den hakkede lever tilsættes og der køres til den ønskede grovhed er opnået.

Bagning:
Postejen bages i vandbad ved 180˚C i ca. 50 min. Eller til en kernetemperatur på 75°C er
opnået.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer

 

Print opskrift klik her