Fiske ruller med pasta og grøntsager

Oprettet d.

Fiske ruller med pasta og grøntsager

Opskrift 40-0007

 

Råvarer: Til 4 bakker

1,200 kg.       Rødspætte filet (16 stk)

1,200 kg.       Kogt pasta penne, kolde  

0,400 kg.       Fint snittet grøntsager

0,120 kg.      Würzöle Naturell Bruschetta

2,920 kg.       Total

 

Arbejdsgang:

Den kogte kolde pasta og de snittede grøntsager marineres i den afvejede mængde Würzöle Naturell Bruschetta. Herefter fordeles det i salgsemballagen.

 

Rødspættefileterne rulles sammen og lægges ovenpå pasta og grøntsagsbunden.

 

Pyntes af med frisk dild og citron.  

 

Tilberedning:

Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 10-15 min. Der kan tilsættes bouillon, fløde eller hvidvin efter ønske.

 

Print opskrift klik her