Opskrift nr.:
64-0001
Råvarer: Til 5 bakker
Kg
2,000 Kyllingebryster
2,000 Flødekartofler, Peka
0,250 Mozzarella i klump
0,350 Tomater i skiver
0,150 Middelhavskrydderi
0,300 Würzöl naturel gyros
Alubakke med rumdeler
5,050 Total
Arbejdsgang:
Kyllingebrysterne marineres og der lægges 2 i hver bakke. Flødekartoflerne fordeles i den anden side af bakkerne og pyntes med Middelhavskrydderi.
Skær tomater og mozzarellaen i skiver. Placer først en skive tomat på hver kyllingebryst, derefter en skive mozzarella ovenpå. Pyntes af med en grøn kvist (F.eks. frisk timian, ærtespirer, eller frisk rosmarin).
Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20-25 min. Eller til en kernetemperatur på 75°C.