Gyros marineret kyllingebryst med flødekartofler

Oprettet d.

Gyros marineret kyllingebryst med flødekartofler

Opskrift nr.:
64-0001                    

Råvarer: Til 5 bakker
Kg           
2,000     Kyllingebryster
2,000     Flødekartofler, Peka    
0,250     Mozzarella i klump
0,350     Tomater i skiver
0,150     Middelhavskrydderi
0,300     Würzöl naturel gyros
              Alubakke med rumdeler
5,050     Total

Arbejdsgang:
Kyllingebrysterne marineres og der lægges 2 i hver bakke. Flødekartoflerne fordeles i den anden side af bakkerne og pyntes med Middelhavskrydderi.

Skær tomater og mozzarellaen i skiver. Placer først en skive tomat på hver kyllingebryst, derefter en skive mozzarella ovenpå. Pyntes af med en grøn kvist (F.eks. frisk timian,  ærtespirer, eller frisk rosmarin).

Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20-25 min. Eller til en kernetemperatur på 75°C.

 

Print opskrift klik her