Grøn pesto fyldt svinekotelet

Oprettet d.

Grøn pesto fyldt svinekotelet

Råvarer:

2,000 kg.       Svinekoteletter u/ ben

0,150 kg.       Semi dried tomater  

0,300 kg.       Revet ost  

0,200 kg.       Grøn Pesto (se ops. nedenfor)               

2,650 kg.       Total

                     

Opskrift rød pesto:

0,140 kg.       Koldt vand  

0,080 kg.       Olie  

0,100 kg.       Pesto grøn tørpesto

 

Arbejdsgang:

Der laves en lomme i hver kotelet, og fyldes med en blanding af revet ost og grøn pesto. De semi dried tomater lægges ovenpå blandingen af ost og pesto.

Pyntes af med friske krydderurter.

 

Tilberedning:

Steges i forvarmet ovn ved 175°C eller grill ved indirekte varme i ca. 15 min. eller til en kernetemperatur på 68˚C.

 

Print opskrift klik her