Gratineret svinemørbrad med bacon kartofler

Oprettet d.

Gratineret svinemørbrad med bacon kartofler

Opskrift nr.:
74-0001                    

Råvarer: Til 5 bakker
Kg           
2,250   Svinemørbrad, afpudset
0,250   Chorizo i tynde skriver    
0,300   Revet ost
0,100   Semi dreid tomater
2,000   Peka, Flødekartofler i ruller
0,500   Bacon i skiver
0,100   Bacon Rub 1kg. pose
0,300   Würzöl naturel hvidløg/peber    
            Alubakke med rumdeler  
5,800   Total

Arbejdsgang:

Revet ost blandes med Hvidløg/peber marinaden.

Der skæres en lomme i mørbraden, og placeres i den ene side af bakken.  Skiver af chorizo lægges i dem ene side i lommen. Det marinerede ost lægges i den anden side af lommen, så man stadig kan se noget af chorizoen. 

Osten pyntes af med Semi dreid tomater og en kvist grønt (kan f.eks. være frisk timian, ærteskud eller frisk rosmarin).

Kartoffelrullerne deles i 8 lige store stykker, hvorefter de omvikles med hver en skive bacon. 
4 styk kartoffeltårne lægges i den anden side af bakken, hvorefter der drysses lidt Bacon rup på toppen.

Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. Eller til en kernetemperatur på 68°C.

 

Print opskrift klik her