Opskrift nr.:
74-0001
Råvarer: Til 5 bakker
Kg
2,250 Svinemørbrad, afpudset
0,250 Chorizo i tynde skriver
0,300 Revet ost
0,100 Semi dreid tomater
2,000 Peka, Flødekartofler i ruller
0,500 Bacon i skiver
0,100 Bacon Rub 1kg. pose
0,300 Würzöl naturel hvidløg/peber
Alubakke med rumdeler
5,800 Total
Arbejdsgang:
Revet ost blandes med Hvidløg/peber marinaden.
Der skæres en lomme i mørbraden, og placeres i den ene side af bakken. Skiver af chorizo lægges i dem ene side i lommen. Det marinerede ost lægges i den anden side af lommen, så man stadig kan se noget af chorizoen.
Osten pyntes af med Semi dreid tomater og en kvist grønt (kan f.eks. være frisk timian, ærteskud eller frisk rosmarin).
Kartoffelrullerne deles i 8 lige store stykker, hvorefter de omvikles med hver en skive bacon.
4 styk kartoffeltårne lægges i den anden side af bakken, hvorefter der drysses lidt Bacon rup på toppen.
Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. Eller til en kernetemperatur på 68°C.