Skinke gyros med flødekartofler

Oprettet d.

Skinke gyros med flødekartofler

Opskrift nr.:
74-0003                    

Råvarer: Til 5 bakker
Kg           
2,200    Skinkekød i strimler
0,800    Grøntsagsbl.
2,000    Flødekartofler, Peka    
0,150    Bacon Rub
0,300    Würzöl naturel gyros
             Alubakke med rumdeler
5,450        Total

Arbejdsgang:
Skinkekød i strimler og grøntsags blandingen marineres i den afvejede mængde Gyros marinade, og placeres i den ene side af bakken. Pyntes af med en kvist grønt (F.eks. frisk timian, ærteskud eller frisk rosmarin).

Flødekartoflerne fordeles i rummet ved siden af kødet. Pyntes af med Bacon rub.

Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca.  25 min. Eller til en kernetemperatur på 68°C.
 

Print opskrift klik her