Mørbradtårn med fyldte tomater og rösti

Oprettet d.

Mørbradtårn med fyldte tomater og rösti

Opskrift nr.:
74-0005                    

Råvarer: Til 5 bakker
Kg           
1,875    Svinemørbrad, afpudset
0,250    Bacon i skiver
1,000    Tomater
0,250    Mozzarella i klump
1,000    Kartoffel rösti
0,100    Hvidløg & Rosmarin pyntekrydderi
0,150    Bacon Rub
             Alubakke med rumdeler  
4,625    Total

Arbejdsgang:
Den afpudsede mørbrad skæres i bøffer og vendes i bacon rub. Herefter vikles bøfferne ind i bacon i skiver og placeres i den ene side af bakken. 

Der skæres dybe riller i tomaterne, hvori der placeres ½ skive mozzarella i hver rille. Hvorefter de fyldte tomater krydres med Hvidløg & rosmarin krydderi. Tomater og rösti fyldes i den anden side af bakken.

Tilberedning:
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 20-25 min. Eller til en kernetemperatur på 68°C.
 

Print opskrift klik her