Italiensk farsbrød med tomater

Oprettet d.

Italiensk farsbrød med tomater

Råvarer:

7,500 kg.       Hakket oksekød

2,500 kg.       Koldt vand

1,000 Kg.       Tomater i skiver

1,100 kg.       Italiensk Kødbolle/Farsbrød Blanding

11,100 kg.     Total

                     

Arbejdsgang:

Det hakkede oksekød blandes godt med det kolde vand og Italiensk Kødbolle/farsbrød blanding.

Farsen formes til farsbrød og lægges i en ovnfast emballage. Farsbrødene pyntes med tomater i skiver.

Tip: Der kan også bruges anden slags kød end okse.

Tilberedning:
Farsbrødene steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 50 min. Eller til en kernetemperatur på 68°C er opnået.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Kan f.eks. sælges i skiver i tomatsauce, eller som det er rå eller tilberedt.

 

Print opskrift klik her