Kartoffelsalat med spinat og grønne asparges

Oprettet d.

Kartoffelsalat med spinat og grønne asparges

Opskrift nr.:
91-0008                    

Råvarer:
Kg           
1,500    Kartofler, små forkogte, kolde 
1,000    Creme fraiche 18%
0,250    Grønne asparges, rå
0,400    Skyr 
0,150    Helbladet spinat, frisk
0,150    Ttzatziki Kryddderi
3,450    Total

Arbejdsgang:
Der laves en dressing af creme fraiche, skyr og Tzatziki krydderi. 

De kogte små kartofler halveres. De grønne asparges skæres i små stykker.

Kartofler, asparges og den helbladet spinat tilsættes til dressingen. 

Kartoffelsalaten pyntes evt. af med en kvist dild.

Tip:
Hvis din salat bliver tynd i kanten, kan du med fordel tilsætte en lille smule BindLet Delikatesse, som er en saftbinder.
BindLet Delikatesse 1kg. Pose

 

Print opskrift klik her