Kartoffeltoppe med hvidløgsmos

Oprettet d.

Kartoffeltoppe med hvidløgsmos

Råvarer:

2,000 kg.       Kartoffelmos (se opskrift nedenfor)

1,000 kg.       Små kartoffel rösti (ca. 20 stk)

0,250 kg.       Würzöl naturel hvidløg/peber

3,250 kg.       Total

 

Råvarer til kartoffelmos:

3,000 kg.       Vand

0,675 kg.       Kartoffelmos 675gr. Pose

3,675 kg.

 

Arbejdsgang:

Mos:

Vandet bringes i kog og kartoffelmospulveret tilsættes under omrøring.

Kartoffelmosen blandes med den afvejede mængde Würzöl naturel hvidløg/peber. Derefter sprøjtes kartoffelmosen op på kartoffel röstierne og pyntes af.

 

Tilberedning:

Steges i en forvarmet ovn ved 200°C eller kuglegrill ved indirekte varme i ca. 10-15 min. Eller til mosen er gylden.

 

Print opskrift klik her