Krydderiblanding til fremstilling af Thüringer Rostbratwurst, som er en letkrydret grillpølse med peber, sennep, muskatnød og paprika.
Indgår i opskrift
Forslag til opskrift
- 1,50 kg oksekød
- 3,50 kg flæskekød
- 4,00 kg snitter
- 3,00 kg is og vand
- 0,12 kg Krydderiblanding
- 0,12 kg Nitritsalt
- 0,10 kg salt
- 0,04 kg Fænomal
-
Oksekød og snitter hakkes gennem 3 mm skive hver for sig. Flæskekød hakkes gennem 5 mm skive. Oksekød køres ud til bindefars hvor til tilsættes salt, fænomal og isvand. Snitter kommes i og køres godt ud.
Flæskekød og krydderier kommes i og køres ca 10 omgange. Farsen stoppes i svinetarme 28/32 mm og drejes i passende str.
Pølserne koges i 20 min ved 78°C og afkøles i koldt vand i ca 15 min. Hænges til afdrypning og pakkes.
Se inspirationskatalog med andre opskrifter med pølser klik her